A Mesterséges Intelligencia Kihívás

A Mesterséges Intelligencia Kihívás

Tehetséggondozás és innováció iroda | Innováció

, 16:00 | Facebook LIVE

A mesterséges intelligencia rohamos fejlődése és elterjedése a legkülönbözőbb szakmákban új kihívások és lehetőségek elé állítja az országokat. A Digitális Jólét Program MI Kihívás kezdeményezése ezt a robbanásszerű fejlődést kívánja támogatni azáltal, hogy széles körben ismerteti meg a technológiát a magyar társadalommal. A projekt célkitűzése, hogy 100.000 ember, azaz a társadalom 1%-a vegyen részt a MI Kihívás online kurzusán, amelyen a mesterséges intelligenciával kapcsolatos alapismereteket adják át a résztvevőknek, továbbá ezen túl 1 millió emberhez kívánják eljuttatni események során a technológiában rejlő lehetőségeket és a jövőre kifejtett hatásait.

A program során a projekt nagykövetei által nyerünk betekintést a Kihívás menetébe és a program hasznosulásába, valamint hogy az AI hogyan formálhatja jövőnket és hogy miért fontos, hogy minél többen részesei legyünk ennek az átalakulásnak.

-----

MIKOR: 2021. szeptember 29., szerda, 16:00
FACEBOOK ÉLŐ

-----

A beszélgetés résztvevői:
 Boa László, az MI Koalíció szakmai vezetője
▸ Moderátor: Debrenti Á. Félix, irodavezető, Tehetséggondozás és Innováció Iroda, Antall József Tudásközpont

 

Az eseményről röviden:

Az Innovation Talks magyar nyelvű eseménysorozat, amely a nemzetközi think.BDPST innovációs konferencia kísérő rendezvénye. A think-BDPST konferencia fő témaköreinek körbejárása által lehetőséget biztosít a magyar nyelvű követők számára, hogy szakértői és hiteles tartalomhoz jussnak az év során.

 

Tehetséggondozás és innováció iroda