Antall József Őszi Szeminárium

Antall József Őszi Szeminárium

EU-V4 iroda | Tehetség

, 17:00 | Online

A járvány, amely március elején Közép-Európát is elérte, arra késztetett bennünket, hogy újragondoljuk terveinket, és ütemezzük át kedvenc projektünket, az Antall József Nyári Egyetemet.

Mivel a program közösségépítésen, szakmai kapcsolatépítésen, valamint alternatív oktatási megoldásokon alapul, az esemény online megvalósítása nem jelenthetett számunkra megoldást. Tudjuk, hogy az effajta események nagyon sok tényezőtől függnek, illetve tudjuk azt is, hogy jelenleg nem egyszerű nemzetközi utazásokat szervezni, de reménykedünk, hogy személyesen találkozhatunk (természetesen a szigorú egészségügyi intézkedéseket betartva) és megvitathatjuk nemzetközileg elismert szakértőink segítségével a Közép-Európát érintő aktuális kérdéseket.

Az Antall József Őszi Szeminárium nem helyettesíti az Antall József Nyári Egyetemet – alternatívája annak, így lehetővé téve a kiemelkedő fiatal szakemberek számára, hogy Budapestre érkezzenek és egy közel tíz éves oktatási program keretében megismerjék Közép-Európát. Ezért az Őszi Szeminárium és a Nyári Egyetem céljai és küldetése azonosak, csupán a megnevezés és az időpontok különböznek idén.

 

A jelentkezésről és a programról az alábbi oldalon tudtok olvasni:

További információkért kövessetek minket az alábbi oldalakon is:

EU-V4 iroda