Online mentorálás /ősz/ #középsulisprogram

Online mentorálás /ősz/ #középsulisprogram

Tehetséggondozás és innováció iroda | Tehetség

, 23:59 | ONLINE

A marketing, a pszichológia vagy a jogi szakmában szeretnél elhelyezkedni? Érdekel a diplomácia, a menedzsment vagy a turizmus? Egyik sem, mert igazából még gőzöd sincs, hogy milyen területen tanulj tovább? Jelentkezz online mentorprogramunkba és igyekszünk segíteni! :)

A tavasszal útnak indított ONLINE MENTORÁLÁS programunk során ismét három terület, a marketing, a jog és a pszichológia szakmára specializálódott mentorjaink látnak el tanácsokkal az egyetemi életről, valamint az elhelyezkedési lehetőségekről egy 60 perces személyre szabott, online beszélgetés során. Hogyan készülj fel a felsőoktatásra? Mik az egyetemi elvárások? Mit kell tudni a szakmáról? Ezekre és sok más, hasznos kérdésre segítünk megtalálni a választ.

Jó hírünk van! Online programunkat az őszi félévben bővítettük!

A szakmaspecifikus online mentorálás mellett life coaching és webinar is vár rád!

A life coaching módszerrel mentorunk segít, hogy jobban képbe kerülj önmagaddal, saját erősségeiddel, személyes céljaiddal, valamint iránymutatást ad ahhoz, hogyan válaszd ki a neked való szakot és mit tudsz tenni a sikeres felvételiért.

Webinarunkra is jelentkezhetsz, mely során egyetemi diákszervezetekről tudhatsz meg többet egy 10-15 fős online beszélgetés során. Három szervezet mentorai várják a jelentkezésedet:

  • diplomácia - House of European Affairs and Diplomacy
  • menedzsment - Budapest Business Club
  • turizmus - Corvinus Tourism Club

Kattints az alábbi gombokra, és tudj meg többet online programelemeinkről!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. október 25., vasárnap, éjfél

Online mentorálások: 2020. november

Tehetséggondozás és innováció iroda