Online mentorálás /ősz/ #középsulisprogram

Online mentorálás /ősz/ #középsulisprogram

Tehetséggondozás és innováció iroda | Tehetség

, 23:59 | ONLINE

A marketing, a pszichológia vagy a jogi szakmában szeretnél elhelyezkedni? A Talent Academy mentorjai várják a kérdéseidet!

A tavasszal útnak indított ONLINE MENTORÁLÁS programunk most folytatódik! Ismét három terület, a marketing, a jog és a pszichológia szakmára specializálódott mentorjaink látnak el tanácsokkal az egyetemi életről, valamint az elhelyezkedési lehetőségekről egy 60 perces személyre szabott, online beszélgetés során. Hogyan készülj fel a felsőoktatásra? Mik az egyetemi elvárások? Mit kell tudni a szakmáról? Ezekre és sok más, hasznos kérdésre segítünk megtalálni a választ.

Jó hírünk van! Online programunkat az őszi félévben bővítettük! Ezúttal az egyetemi diákszervezetekről is lehetőséged van többet megtudni. Három szervezet, a Corvinus Tourism Club, a Budapest Business Club és a House of European Affairs and Diplomacy mentora mesél majd arról egy 10-15 fős online beszélgetés során, miért érdemes már gólyaként csatlakozni a szervezetekhez és ez hogyan segíti majd az elhelyezkedésedet.

Töltsd ki a választott terület űrlapját, és oldd meg a szakmai feladatot, ahol a gondolkodásodat teszteljük!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. október 25., vasárnap, éjfél

Online mentorálások: 2020. november

Tehetséggondozás és innováció iroda