Young Leaders' Forum 2020

Young Leaders' Forum 2020

EU-V4 iroda | Innováció

, 18:00

A 2020-as Young Leaders' Forum (YLF) témája a környezet és a víz tudománnyal, technológiával és innovációval való kapcsolata. Szakértőink két fő témát járnak körül a fórum során. Egyrészt arra keresik a választ, hogy a közösségi médiának és az internetnek milyen szerepe és felelőssége van a környezettel kapcsolatos gondolkodásmód alakításában. Másrészt megvitatják, hogy a tudomány, a technológia és az innováció milyen szerepet tölt be a víz, mint kulcsfontosságú globális erőforrás jövőjének alakításában.

  • A program első részében arra fókuszálunk, hogy a közösségi média és az okos alkalmazások milyen hatást gyakorolnak az emberek környezeti kérdésekről alkotott véleményére és tudatosságára. Előadóink azt is megvizsgálják, hogy utóbbiaknak milyen szerepe és jelentősége lehet a tudománnyal kapcsolatos álhírek és dezinformáció elterjedésében.Hogyan befolyásolhatja a közösségi média a környezeti kérdésekkel kapcsolatos gondolkodásmódunkat? Hogyan alakítják az okos alkalmazások életmódunkat és fogyasztói magatartásunkat? Ki a felelős a környezettel kapcsolatos hatalmas mennyiségű álhírekért és dezinformációért, valamint hogyan tudjuk kezelni ezt a kihívást?
  • A konferencia második részében szakértőink a víz, mint kulcsfontosságú globális erőforrás jövőjét vitatják meg. Melyek a fő kihívások és lehetőségek a vízszektorban? Hogyan járulhat hozzá a technológia és az innováció a vízzel összefüggő kihívások kezeléséhez és megoldásához? Elegendő tudás és erőforrás áll rendelkezésünkre, illetve ha nem, mi hiányzik pontosan?

A fórum a kiválasztott résztvevők vezetői potenciálját hivatott erősíteni, így a program részét alkotják olyan panelbeszélgetések, workshopok, egyéni és kiscsoportos konzultációk, amelyek egyebek mellett a résztvevők vezetői készségeinek fejlesztését célozzák, valamint minél több gyakorlati tapasztalat átadására fókuszálnak.

Kapcsolat a think.BDPST 2020 konferenciával

A YLF programját úgy terveztük, hogy a fiatal vezetők részt vehessenek az egyidejűleg tartott think.BDPST konferencián, ezzel megteremtve a YLF résztvevői számára lehetőséget, hogy prominens előadókkal, az állami és üzleti szféra valamint a start-up világ képviselőivel és döntéshozóival találkozzanak és megvitassák a témákhoz kapcsolódó legfontosabb kérdéseket.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és jelentkezz: Young Leaders' Forum - regisztráció

Határidő: 2020. augusztus 30.

 

További információkért látogass el a hivatalos YLF weboldalra:

Kövess minket a Facebookon:

EU-V4 iroda