think.BDPST 2021

think.BDPST 2021

Európai kapcsolatok iroda | Innováció

, 10:00 | Live streaming

Az idén hatodik alkalommal megrendezett think.BDPST innovációs konferencia 2021. október 14-én várja a digitalizáció és innováció iránt érdeklődőket. A Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben szervezett és a Nemzetközi Visegrádi Alap által támogatott konferencia, mely online is követhető lesz, a 2021-es magyarországi V4 elnökség hivatalos programja.

Idén a konferencia központi témája az e-kormányzás és az ehhez kapcsolódó kérdések, mint például az álhírek jelentette kihívások, a digitális bizalom és tudatosság, valamint az adatvédelem.

Mivel az üzleti világban is egyre több szolgáltató és felhasználó használja a digitális megoldásokat, a pandémia óta egyre nagyobb teret nyert az e-kereskedelem. A pandémiával erősebbé váló, fenntarthatóságra és digitalizációra fókuszáló fejlesztések a gazdaság újra indításának motorjai lehetnek, és ebben a folyamatban a V4-nek fontos szerepe van. A körforgásos gazdasághoz, valamint a fenntartható kereskedelmi láncolatokhoz kapcsolódó kérdések szintén a panel beszélgetések részét képezik majd.

Támogatók és partnerek:

               

                

 

Tekintsd meg a tavalyi esemény összefoglaló videóját, és tarts velünk idén is!

 

 Kövesd a think.BDPST közösségi oldalait!

További információkért látogass el a hivatalos weboldalra!

think.bdpst.org

Európai kapcsolatok iroda